Rekruttering af nye medarbejdere

Har du brug for nye medarbejdere, fordi ordrerne strømmer ind?

Ved at overlade hele eller dele af rekrutteringsprocessen til mig sparer du tid og ressourcer. Jeg kan hjælpe dig med at finde det perfekte match. Faglighed, personlighed og kemi er afgørende for en succesfuld rekruttering.

 

Succesfuld rekruttering

For at sikre en professionel rekrutteringsproces og finde et perfekt match er det vigtigt, at komme omkring en række faser. Det er med til at sikre en høj kvalitet i rekrutteringen. Hvis du vil sikre dig, at der arbejdes systematisk med nedenstående faser, minimeres risikoen for en fejlrekruttering væsentligt.

Kontakt mig

 

Her kan du læse om de væsentligste faser i rekrutteringsprocessen,

 

Jobanalysen

 • Jobanalysen giver et skarpt billede af hvad du har behov for og er retningsgivende for resten af rekrutteringsprocessen. Det er vigtige overvejelser at gøre sig, for hvis ikke du har et klart billede af din fremtidige medarbejder, er det svært at finde den ideelle profil. Her vil du bl.a. finde svaret på:
 • Hvad er formålet med stillingen – er det en genbesættelse eller en ny funktion?
 • Hvilke opgaver skal der løses?
 • Hvilke faglige kompetencer skal personen besidde?
 • Hvilke personlige egenskaber skal personen have?

 

Stillingsopslag

 • En grundig analyse gør det nemt at lave et skarpt stillingsopslag
 • Opslagets funktion er at tiltrække de rette kandidater og sortere de irrelevante fra
 • Relevant information skal fremgå tydelig – opgaver, arbejdstid, hvad lægger du vægt på hos ansøgeren
 • Mange virksomheder overser vigtigheden i, at skrive lidt om, hvad du og din virksomhed tilbyder, så det er altså ikke kun kandidaten, der skal sælge sig selv, det skal din virksomhed også. Så betragt det som en annonce, hvor du skal sælge jobbet.
 • Der skal informeres om opgaver, arbejdstid, vilkår etc.

 

Annoncering 

 • Overvej i hvilke kanaler at stillingsopslaget skal vises – jobportaler, sociale medier, netværk, brancheblade- eller brancheorganisationer

 

Interviews

 • Virkelig vigtig fase for ustrukturerede interviews afdækker ikke tilstrækkelig. Eller sagt med andre ord, så fører dårlige spørgsmål til dårlige svar og giver ikke noget godt vurderingsgrundlag. Og en usammenhængende jobsamtale gør det svært at ansætte den rigtige medarbejder
 • En professionel jobsamtale kræver derfor forberedelse men nedprioriteres desværre ofte

 

Test eller profilanalyser

 • Test eller profilanalyser giver i mange tilfælde rigtig god mening at bringe i spil og giver den ekstra sikkerhed for om du har fat i den rette person. Hvis der er tvivl, giver det anledning til at udforske det område nærmere, som du er i tvivl om. Her er profilanalyser eminente til at gå i dybden til jobsamtalen.

 

Virksomhedstilpassede kurser

Har HR, ledere eller andre personer i din virksomhed behov for at mestre en professionel rekruttering og lære om interviewteknikker?

Du vil bl.a. lære om hvordan du udfører de 6 vigtigste faser i et rekrutteringsforløb. Du vil modtage konkrete værktøjer til interviewteknikker

Du får hands-on erfaring med de værktøjer og teknikker du får tilbudt på kurset og modtager også konkret feedback.

Efter kurset vil du være i stand til at gennemføre en effektiv og professionel rekruttering, med de teknikker og værktøjer, som du har modtaget på kurset.

 

Jeg tilbyder

en erfaren og professionel rekrutteringskonsulent, der arbejder effektivt og professionelt med at finde det perfekte match. 

Jeg er certificeret i en lang række test og profilværktøjer

Lad os starte en dialog